MERSİN / MEZİTLİ - İçel Anadolu Lisesi

Kas

İçel Anadolu Lisesi Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Öğrencilerimiz okul programı dışında 28 Ekim akşamı düzenlenen fener alayına katıldılar.

Okulumuzda 100.Yıl nedeniyle düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşikkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamaya devam edeceğiz.

Ekm

Mersin'in önemli iş insanlarından emekli akademisyen, yaşayan tarih Nihat Taner'i, "Cumhuriyetimizin 100 Yılında Mersin'deki Değişme ve Gelişmeler" konulu söyleşi için okulumuzda ağırladık. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne Mersin'deki değişimlerin çeşitli fotoğraf, yazı vb. görsellerle tanıtıldığı söyleşi, katılan öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı.  Söyleşi için Sayın Nihat Taner'e, bu söyleşiyi organize eden TDE öğretmenimiz Hasan Sarıkaya'ya, söyleşiye katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mezitli Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden psikolog Tülay ALKAYA  teknoloji kullanımı ve siber zorbalık konusunda 9. sınıf öğrencilerimize konferans verdi.

Ekm

Unesco tarafından ilan edilen 2023 Aşık Veysel yılı okulumuzda 11-H sınıfı tarafından edebiyat öğretmenimiz Servet Hasan Kuş danışmanlığında anıldı. Pano, sunum ve dinleti eşliğinde; Aşık Veysel' in hayatı, şiirleri ve türküleri hakkında bilgi verildi. Müzik öğretmenimiz Emrah Karakaş ve öğrencileri Aşık Veysel' in türkülerini söyleyerek eşlik etti.

Emek verenlere teşekkür ederiz.