MERSİN / MEZİTLİ - İçel Anadolu Lisesi

Okulumuz öğrencilerı arasında düzenlenen Satranç Turnuvası sona erdi.

Şbt

2.dönem başı öğretmenler kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda 1.dönemin değerlendirilmesi 2. dönemin planlaması yapıldı.

Ock

Öğrencilerin meslek ve ders seçimine yardımcı olması amacıyla düzenlediğimiz "Kariyer Günleri" sona erdi. Öğrencilerimize yönelik anket çalışmaları devam ederken eğitimin diğer basamağı olan velilere de bilgilendirme semineri verildi. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin alan seçimine yardımcı olmak için düzenlenen Kariyer Günleri' nin ilk haftası tamamlandı. Eski mezunlarımızın gelip kendi hayatlarını ve mesleklerini anlattığı bu seminerler, öğrencilerin alan seçimiyle ilgili sorularına cevap bulma fırsatı vermektedir.

Seminer veren mezunlarımıza ve Kariyer Günleri için bize destek olan İçel Anadolu Lisesi Mezunları Derneğine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Kız Voleybol Takımı katıldığı 2022-2023 Okul Sporları Genç Kız A müsabakalarında rakiplerini yenerek yarı finale çıkmaya hak kazanmıştır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Murat Günaydın' ı ve Kız Voleybol Takımımızı canı gönülden tebrik eder,

Başarılarının devamını dileriz.

Ara

İnsan Hakları Haftası dolayısıyla okulumuz felsefe kulübü okulumuza Mersin Üniversitesi  Felsefe Bölüm Başkanı  Prof. Dr.  Eyüp ERDOĞAN' ı davet etti. 12 Aralık Pazartesi günü okulumuzu ziyaret eden Prof. Dr.  Eyüp ERDOĞAN İnsan Haklarının Felsefi temelleri üzerine yaptığı söyleşi boyunca öğrencilerle diyalog içindeydi. Sohbet ortamında geçen söyleşiye ilgi büyüktü.

Öğrencilerimize yeni bakış açıları kazandıran Prof. Dr.  Eyüp ERDOĞAN' a teşekkür ederiz.